Onze specialiteit, onze trots, ons kindje: onze verse ambachtelijke friet. Al jaren zijn wij de specialist in het bereiden van de heerlijkste friet uit onze stijlvolle frietwagens. Met verse aardappelen van het land, een uitgesproken snij- en bereidingstechniek, en de juiste finishing touches van zout en saus weten wij keer op keer onze klanten te verbluffen.
Vanuit onze prachtige frietwagens serveren wij de lekkerste verse friet op jouw feestje. Van foodtruckfestivals tot bruiloften, geen locatie is ons te gek! De voorbereidingen voor het perfecte frietje treffen wij al in onze eigen keuken. Hier snijden wij de aardappels en bakken wij de friet voor. Het voorbakken van de friet doen wij om te zorgen voor een optimale krokantie van de friet.
Door deze voorbereidingen in onze eigen keuken te treffen, zijn wij in staat om op locatie grote groepen tegelijkertijd te voorzien van verse, krokante friet. Onze frietkarren zijn dusdanig efficiënt ingericht dat wij grote hoeveelheden patat tegelijkertijd en gelijkmatig kunnen bakken zonder het ontstaan van wachtrijen.
De friet wordt uiteindelijk geserveerd in een stijlvolle, duurzame puntzak. Met een juiste hoeveelheid zout en een romige toef saus overhandigen wij de puntzak aan onze gasten en dan kan het genieten beginnen!
Bij onze vaste lokale boeren kopen wij de beste Agria-aardappelen om heerlijke frietjes te maken. Door hun uitstekende structuur en sterke smaak vormen deze aardappelen de perfecte basis voor onze friet.
Snijtechniek
Voor een ambachtelijke beleving snijden wij de friet in grove partjes en behouden wij de schil van de aardappel.
De olie
Naast de aardappelen is de olie een cruciale basis voor onze friet. Wij gebruiken de 100% natuurlijke frituurolie van Oliehoorn, die zorgt voor de beste smaakbeleving.
Aftoppen
Om het frietje af te maken, strooien wij onze samengestelde zoutmelange eroverheen. Deze melange, bestaande uit grof zout en kruiden, geeft de friet een extra smaakvolle touch.