Frietkar huren

Huur onze authentieke frietwagens op locatie om van jouw evenement een culinair feestje te maken!

Friet van wereldklasse

Authentieke frietwagen op locatie!

Huur onze frietkarren voor een geweldige snackervaring op jouw bedrijfsevenement, intieme tuinfeest, festival, of andere speciale gelegenheid! Onze stijlvolle frietkar reist voor alle frietfanaten het hele land door om de lekkerste ambachtelijke friet te serveren. Wij beschikken over twee old-school foodtrucks die wij gebruiken om de lekkerste friet te bereiden. Daarnaast zijn onze frietwagens ook te huur als foodtruck voor onder andere hamburgers, pita’s of luxe broodjes om jouw evenement compleet te maken!

Sfeerbeelden

Authentieke Old-timers

Onze frietwagens

Je kunt bij ons terecht voor twee stijlvolle old-school foodtrucks. Onze authentieke foodtrucks zijn uitgerust met efficiënte keukenapparatuur om zoveel mogelijk frietfanaten tegelijk te kunnen bedienen. Onze frietauto’s zijn ook samen te boeken, zodat je een intiem foodtruckfestival op jouw feest kunt creëren met en kunt genieten van een gevarieerd menu.

De Renault Goelette

De Volkswagen T1

Wat kost het huren van een frietkar?

Het is moeilijk om een exacte prijs te geven, daarom werken wij met op maat gemaakte offertes om voor elk project een passende prijs te kunnen bieden. De totaalprijs baseren wij op de truckhuur, de totale afname, de reiskosten en de arbeidsuren. Hieronder vind je een overzicht van de friet opties die wij aanbieden.

Verse frites

De ambachtelijke goudgele patat zoals je deze kent! Geserveerd in een duurzame puntzak met een toef romige saus!

Verkrijgbaar voor €2,75.- per portie

Loaded fries

De ultieme frietervaring! De ambachtelijke frites worden geserveerd met smaakvolle toppings als kaas, vlees en heerljike sauzen. Wij bieden diverse varianten Loaded Fries aan.

Verkrijgbaar vanaf €7.- per portie

Ook in te huren voor andere gerechten!

Naast onze signature dish van friet, bieden wij ook andere heerlijke gerechten aan die we in onze foodtrucks bereiden. Wij bereiden onder andere hamburgers, luxe broodjes, bittergarnituren en verse pita’s.

Een smaakvolle combinatie van friet en een ander gerecht is erg geliefd bij onze klanten.

Maak jouw feest compleet

Waarom kiezen voor FrietKarretje.nl?

Huur jouw frietkar op locatie bij Frietkarretje.nl voor een perfecte combinatie van smaak, beleving en duurzaamheid!

Vers en smaakvol

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel; wij kopen onze friet in bij lokale boeren en bereiden de friet op ambachtelijke wijze. De behouden schil en de doorgebakken bereiding zorgen voor de perfecte smaaksensatie van onze friet. Wij toppen onze friet af met de juiste hoeveelheid zout en een romige toef saus, voor een smaaksensatie die boven alles gaat.

Beleving

Onze authentieke foodtrucks brengen een gezellige, ongedwongen sfeer met zich mee. De old-school uitstraling zorgt voor een Amerikaanse foodtruck sfeer die past bij het snackmoment. De frietwagens decoreren wij op locatie met passende aankleding om zo het plaatje compleet te maken.

Bij themafeesten en partijen denken wij graag mee over de beleving van onze foodtrucks. Wij passen onze aankleding graag aan op de setting van het evenement en kunnen de opmaak van de friet aanpassen als dit gewenst is.

Duurzaamheid

Bij Frietkarretje.nl vinden wij het belangrijk om bij te dragen aan een duurzame samenleving. Wij zorgen dat onze friet vers en lokaal wordt geproduceerd om onnodige kilometers en uitstoot tegen te gaan. Ook serveren wij onze friet in duurzame, afbreekbare verpakkingen om onze duurzame voetafdruk zo klein mogelijk te houden.

Frietkraam huren op locatie

Onze mooie frietkramen zijn in te zetten op iedere gelegenheid door heel Nederland! Van kermissen tot kastelen, niets is ons frietkarretje te gek! Geen zorgen, wij hanteren een vaste kilometervergoeding zodat je niet tegen onverwachte kosten komt te staan.

Bij het huren van onze frietkraam nemen wij passende decoratieonderdelen mee om zo de authentieke frietkramen sfeervol aan te kleden.

Mensen staan voor een frietkar met een groot bord "FRITES". Ze dragen hoeden en zomerse kleding terwijl ze gezellig praten en frietjes eten. De setting is zonnig met groene bladeren op de voorgrond, wat bijdraagt aan een ontspannen en feestelijke sfeer.

Hoe werkt het huren van een frietkar bij Frietkarretje.nl?

Bij het huren van onze frietkar ben je verzekerd van een zorgeloze gelegenheid. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten kunnen genieten van hun feest of evenement, daarom nemen wij graag alle facetten van de catering uit handen. Het enige wat wij van jou nodig hebben is een stroompunt! Lees hieronder het stappenplan voor het huren van onze frietwagens.

Offerte aanvragen

Via ons contactformulier kun je een offerte aanvragen. Vul hiervoor alle benodigde gegevens in voor een offerte op maat.

Ons voorstel

Nadat wij jouw offerteaanvraag hebben ontvangen, gaan wij zo snel mogelijk aan de slag met een offerte op maat. Op basis van de ontvangen informatie maken wij een passend voorstel.

Akkoord op de offerte

Als de offerte naar wens is, kun je akkoord geven, waarmee de huur van de frietkar definitief wordt. Is de offerte niet naar wens? Dan denken wij graag mee en passen deze aan waar nodig.

Smullen maar!

Na akkoord op de offerte regelen wij verder alles! Wij zorgen voor de voorbereidingen in onze keuken en dat alles tiptop in orde is op de dag van het evenement!

Loopt het water al uit je mond?

Vraag een offerte aan en geniet van de lekkerste friet!

Groep mensen verzameld rond een frietwagen met een groot bord "FRITES" in een buitenomgeving. Sommigen staan te praten en frietjes te eten, terwijl anderen wachten op hun bestelling. De sfeer is zomers en ontspannen, met strobalen en een kunstpalmboom die bijdragen aan een feestelijke setting. Op de achtergrond zijn meer mensen te zien die genieten van het evenement.

EVENTS

Type evenementen en gelegenheden voor onze frietwagens

Onze frietkarren zijn in te zetten op ieder evenement of gelegenheid. De klassieke uitstraling van onze frietwagen zorgt ervoor dat de trucks passen bij iedere ambiance, of het nou luxe, industrieel of modern is.

In het verleden hebben wij opdrachten gedaan op festivals, bedrijfsevenementen, beurzen, bruiloften, verjaardagen, kermissen, markten en ga zo maar door. Onze frietkarretjes hebben al vele plekken in Nederland gezien.

Veelgestelde vragen

Dat is afhankelijk per aanvraag. Wij werken niet met een vast huurtarief; per aanvraag stellen wij een offerte op maat op. Hierin verwerken wij de kosten van de afname in gerechten, de truckhuur, de chefsuren en de reiskosten. Je ontvangt van ons een overzichtelijke en transparante offerte zodat je weet waar je aan toe bent.

Bij het huren van een frietwagen kun je rekenen op de truck, passende decoratie en chefs om de friet te bereiden. Afhankelijk van jouw aanvraag kunnen er extra’s worden toegevoegd.

Onze frietwagens zijn zowel binnen als buiten te gebruiken, mits er een ruime doorgang is voor de foodtrucks. De trucks brengen in beide situaties een gezellige sfeer met zich mee, wat bijdraagt aan de beleving van jouw feest!

Wij hanteren geen standaard termijnen als het gaat om het boeken van onze frietkarren.

Al onze gerechten zijn ook vegetarisch/veganistisch verkrijgbaar. Wij denken graag met je mee om te zorgen dat iedereen kan genieten van de lekkerste gerechten!

Door onze expertise en efficiënte inrichting van de frietauto’s zijn wij in staat om grote aantallen tegelijkertijd te bedienen. De aantallen die wij normaliter bedienen variëren van groepen van 30 personen tot honderden bezoekers op festivals of bedrijfsevenementen. Kortom, wij zijn in staat om grote en kleine groepen te bedienen!

Naast friet en Loaded Fries bieden wij ook andere heerlijke gerechten aan. Dit maakt het mogelijk om meerdere gerechten op jouw evenement te serveren. Door meerdere trucks te plaatsen, creëer je een klein foodtruckfestival op jouw evenement, dé trend van deze tijd!

Bij Frietkarretje.nl besteden wij veel aandacht aan hygiëne en veiligheid. Wij volgen strikte hygiëneprotocollen om de veiligheid en gezondheid van onze frietfanaten te waarborgen.

Het opbouwen van onze frietkraam is vaak snel gepiept. Wij treffen veel voorbereidingen in onze keuken, waardoor wij op locatie alleen hoeven te decoreren en bakken. De vuistregel die wij hanteren is een uur van tevoren op locatie aanwezig zijn, dit geeft ons de speling die wij nodig hebben om op tijd klaar te staan voor jouw feest!

Scroll naar boven